Moderat valsedel till Europaparlamentet

Nu har partirådet bestämt hur den moderata valsedeln till Europaparlamentet ska se ut. Vi har i dag fyra mandat i parlamentet. De fyra översta namnen på 2009 års valsedel blir:

1. Gunnar Hökmark, Stockholm, född 1952
2. Anna Ibrisagic, Luleå, född 1967
3. Christofer Fjellner, Stockholm, född 1976
4. Susanna Haby, Göteborg, född 1957

Viktigast är naturligtvis att Fjellner blir omvald. Även Hökmark gör bra insatser.

Advertisements

12 thoughts on “Moderat valsedel till Europaparlamentet

 1. Fjellner gör mycket bra, men när betyget för hela PPE-DE är lika lågt som för UEN i integritetsfrågor undrar jag vad moderaterna tänker göra för att komma upp från träsket innehållande “Lega nord” (Ita), “For Fatherland and Freedom” (Lat) och Dansk Folkeparti?

 2. Skulle jag rösta moderat (som jag gjort tidigare i något val) skulle det naturligtvis bli Fjellner till EU.

  Nu gör jag ju inte det p g a moderaternas ställning i FRA-lagsfrågan, Ipred-frågan, Datalagringsdirektiv-frågan, ACTA-frågan och ytterligare några orsaker.

  Nu blir det istället partiet som seglar upp som det parti som _verkligen_ står upp för demokratin som blir mitt val.

  Det blir ett spännande val!

 3. Fjellner är bra. Han kan, han vill och han vågar. Tyvärr är han alldeles för ensam med den attityden och kompetensen.

 4. Hur som helst – Gunanr Hökmark är bra och en politiker som det är lite glöd och drag i, liksom Fjellner och även de andra två. Nu har vi bra politiker till EU. Det gälelr att rösta fram dem.

  I moderaternas EU-plattform som togs vid partirådet idag slog man fasta tat ingen ska stängas av från internet.

  Karl Sigfrid gick upp i talarstlen och gjorde en hjälteinsats och krävde att datalagringsidrektiver ska bort och att operatörer inte ska stå till svars för innehållet i det de levererar. Det är så i den här typen av församlingar att om bara en protesterar så blir det inget, och det är starkt att ihärdigt hålla på trots motstånd. Heja Karl!

 5. Jag ber om ursäkt för min slarviga tangenthantering i förra inlägget. Hoppas att ni kan förstå vad jag menar. Det blir ett slags intelligenstest,

  • “” Countries in Europe, bowing to their PC Multicultural idols, do not gatehr crime statistics based on race or ethnic origin. That’s one of the reasons why it’s so hard to get exact numbers on the incidence of violence by Muslim ethnic minorities the data are simply not collected. Everyone knows that the rate of immigrant crime is vastly greater than the proportion of the population, but no one can say exactly what it is. “”On my Reconquista post about Muslims and sex crime I sort of found a way around that by linking police crime statistics per London borough, with census data on proportion of Muslims per London borough.But I’m the first to admit that it wasn’t entirely satisfactory.We need proper statistics – you can’t argue with numbers.

 6. Det går inte att lita på Fjellner, precis som det inte går att lita på dig, Karl Sigfrid. Ni är båda moderater, och ni säger en sak men röstar sen för det motsatta alternativet…
  Nej, enda alternativet till Europaparlamentet är piratpartiet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s