Övervakningsentusiast skickas till Finland

Många har undrat vad den liberala falangen inom alliansen har fått i utbyte mot den nya IPRED-lagen. Nu kan vi äntligen presentera resultatet av våra förhandlingar.

Kompromissen har utfallit på följande sätt: Samtidigt som IPRED-lagen träder i kraft skickar moderaterna den konservative, övervakningsvänlige riksdagsledamoten Göran Pettersson till Finland. Detta måste betraktas som en stor seger.

I videoklippet nedan ser ni Petterssons egen kommentarer.

Advertisements

6 thoughts on “Övervakningsentusiast skickas till Finland

 1. Är detta verkligen smart? Finländare är tysta, inbundna, sjävständiga, och ena djävlar på vinterkrig. Lämnar vi över Göran Pettesson så kan vi mycket möjligt hamna i väpnad konflikt. Vi måste tänka på att det är Tolgfors som skall försvara oss.
  Är det ingen mer än jag som tycker synd om finländarna. Vad har egentligen Mumintrollet gjort för ont för att förtjäna detta. Vore inte Zimbabwe eller Nordkorea lämpligare platser att förvisa/fördriva/byta ut Göran Petterson till. Vem får vi föresten tillbaka? En Juha Valjakkalla jr antar jag om han skall matcha Görans insatser för Sverige? TeliaSonera flyttar sina mailservrar från Sverige till Finland för att slippa denne stolles påhitt. Nu flyttar vi honom efter. Tala om att strö salt i såren.

 2. Utmärkt idé det där för att bli av med motsträviga
  ledamoter, fast kanske du får se upp så du
  inte plötsligt själv också hamnar i ett annat parlament !
  Vitrysslands eller något ännu avlägsnare :)
  /Nisse

 3. Det var ju ett UTBYTE!!!

  Då vi åtminstone (kan hoppas att vi) vet vad vi har men inte vad vi får så undrar jag om det inte är bättre om han kan förmås att stanna i Sverige!

  Dels tar han ju inte upp vilken luffare till liftare som helst och dels så är det ju bara troligen då möjligt att själva kunna stoppa grisen i säcken än att kanske säkert få en via ett utbyte av säckar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s