Landstinget i Jämtland kontrollerar inte internet

Landstinget i Jämtland förbjuder sina anställda att använda Facebook på jobbet. Det får de väl göra om de är rädda för maskar och trojaner, eller om de helt enkelt inte tycker att Facebook-surfande ska ske på betald arbetstid.

Men ett argument från it-särherhetschefen är väldigt märkligt.

På Facebook finns länkar till andra sidor vars innehåll inte är lämpligt och som landstinget inte förfogar över. Det är en generell riskbedömning som gör att vi måste göra så här.

Om surfandet ska begränsas till sidor som Jämtlands läns landsting förfogar över är det en dålig idé att överhuvud taget ha en internetuppkoppling.

Advertisements

3 thoughts on “Landstinget i Jämtland kontrollerar inte internet

  1. Borde man inte kunna lägga ner landstinget i jämtland som ett pilotförsök för att lägga ner övriga landsting. Jämtarna själva lär ju inte protestera över att svensken avskaffar ett kontroll och förvaltningsorgan i den ockuperade republiken.

  2. Pingback: Lite segt i Landstinget? « Krohniskt

  3. Sofie Ser underbart he4rligt ut och ni ser se5 lcyilkga ut tillsammans, underbart! Bry dig inte om den svenska avundsjukan. Du har en sjukt fin kropp som absolut inte behf6ver bantas.Du e4r en inspirationske4lla ff6r me5nga se5 bry dig inte om dem som e4r avundsjuka. Go girl!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s