Fria Moderata Studentförbundet startar webbplatsen 1984

Fria Moderata Studentförbundet(FMSF) har alltid varit lite mer liberala och lite mer radikala än andra moderater. FMSF är också lite mer akademiska. Med devisen “argumenten är viktigare än besluten” är organisationen inriktad på att höja debattnivån snarare än på att sälja förenklade budskap.

Efter en inaktiv period rycker nu FMSF upp sig och lanserar webbplatsen 1984. På sajten förklarar de varför rätten till ett privatliv är nödvändig i ett demokratiskt samhälle och varför det borde vara en moderat kärnfråga.

Den som vill göra en markering mot Bodströmsamhället kan med ett enkelt klick bli medlem.

Advertisements

One thought on “Fria Moderata Studentförbundet startar webbplatsen 1984

  1. Lite mer radikala.. Jag läste nyss en kommentar av “steelneck” hos Johan Linander som började med att förklara hur folks perception ställs på ända av disruptiv teknologi. Hur de som annars ses som pragmatiker plötsligt förvandlas till så radikala att de ignoreras, bara för att de har fräckheten att föreslå att det som ser ut att hända utanför fönstret, faktiskt är det som händer. Och de som däremot föreslår saker som inte stämmer med verkligheten men som passar fint med den gamla kartan som ledningen navigerar efter, blir betraktade som räddande änglar. Läs den kommentaren Karl, jag tycker den sammanfattar väldigt mycket av det som sker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s