Så kan du bidra ekonomiskt till Black Internets rättsprocess

Jag skriv tidigare om Black Internets överklagande av tingsrättens föreläggande. Föreläggandet tvingar Black Internet att stänga av uppkopplingen till en kund. Detta är första gången staten tvingar en operatör att blockera material, och det är angeläget att frågan får en mer seriös prövning.

I en bloggkommentar fick jag frågan om hur den som vill kan stödja Black Internet ekonomiskt. Svaret är Open Internet. Open Internet är en fond som startats för att stödja Black Internets rättsprocess, och i förlängningen liknande rättsprocesser.

Jag fick tipset om Open Internet direkt av Victor Möller som driver Black Internet, så jag utgår från att webbplatsen är genuin.

Advertisements

3 thoughts on “Så kan du bidra ekonomiskt till Black Internets rättsprocess

 1. Hur ska du rösta i FRA-frågan nu då Karl? Du har att välja mellan att stödja fascisterna i regeringen eller stödja folket. Ditt val kommer kommas ihåg för all evighet (eller så länge som vi fortfarande har det “fria” ordet) och det finns inga undanflykter…

 2. Bra att du håller grytan kokande. Om du inte sett diskussionen som fördes i SVT 24 i samband med riksmötets öppnande, tycker jag att du ska titta på det – ska leta upp länken till SVT Play. Om inslaget hakar upp sig i början går det att spola fram någon mm så grejar det sig. När jag kontaktade webbredaktören lovade han att åtgärda felet, men det är tydligen ännu inte gjort. Inslaget ska ligga kvar fram till valet 2010.
  http://svtplay.se/v/1692287/24_direkt/politiskt_samtal_efter_riksmotets_oppnande?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,1692287/sb,k108202,1,f,-1

  Här kan du se att vi som efterlyser riksdagsledamöter, som kan hävda sitt ansvar inför folket, är i gott sällskap. Jag vet att du gjort ditt bästa, men önskar att du skulle ta en fight för din lagliga rätt att rösta efter ditt eget hjärta.

 3. Bra skrivet!

  Måste dock fråga:
  Hur kommer du agera i FRA omröstningen? Dax att backa upp alla fina ord & intentioner med handling? Det vore hederligt av dig att redovisa hur du tänker…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s